Bimal spreman na saradnju sa stranim investitorima

Bez autora
Oct 18 2015

Brčanska fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL, koja posluje u sistemu Studen Holdinga, izrazila je spremnost za saradnju sa stranim investitorima, kada je u pitanju proširenje obima investicija iz Turske i drugih zemalja u poljoprivrednu i prehrambenu industriju, saopšteno je iz Ureda za informisanje BIMAL-a. Predsjednik Uprave Studen Holdinga i generalni direktor BIMAL-a Ilija Studen je istaknuo kako je kompanija spremna na saradnju s investitorima na proširenju kapaciteta industrije ulja, poljoprivredi i još nekim drugim projektima u prehrambenoj industriji. Potencijalni investitori u nama mogu dobiti jakog partnera, sa sveobuhvatnim znanjem i kapacitetima u industrijskoj proizvodnji i distribuciji, naglasio je Studen.

Brčanska fabrika za proizvodnju jestivog ulja BIMAL, koja posluje u sistemu Studen Holdinga, izrazila je spremnost za saradnju sa stranim investitorima, kada je u pitanju proširenje obima investicija iz Turske i drugih zemalja u poljoprivrednu i prehrambenu industriju, saopšteno je iz Ureda za informisanje BIMAL-a.

Predsjednik Uprave Studen Holdinga i generalni direktor BIMAL-a Ilija Studen je istaknuo kako je kompanija spremna na saradnju s investitorima na proširenju kapaciteta industrije ulja, poljoprivredi i još nekim drugim projektima u prehrambenoj industriji.

"Potencijalni investitori u nama mogu dobiti jakog partnera, sa sveobuhvatnim znanjem i kapacitetima u industrijskoj proizvodnji i distribuciji", naglasio je Studen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik